Rring oss
+46 731 444 099
Kontakta oss

Ashaservices

Solceller är en förnybar energikälla som omvandlar solljus till elektricitet.

Välkommen till Ashaservices

år

5

av erfarenhet

Vad erbjuder Asha Services

Vi erbjuder ett brett urval av inglasade uterum, vinterträdgård dörrar och fönster som är utformade av våra arkitekter för att passa olika stilar och hus. Våra uterum kan monteras på fasaden eller vara fristående och kan anpassas efter dina önskemål med olika panelväggar, fönsterpartier, skjutdörrar och andra komponenter. Du kan välja bland hundratals storlekar och bygga ihop din egen uterumsdesign med våra team.

Boka en rådgivning med våra uterumsexperter för att diskutera ditt projekt i lugn och ro. Drömmen om ett uterum är närmare än du tror.

Glass dörr och fönster 

Upplev längre njutning av din trädgård med skjutbara glasväggar

Våra skjutbara glasväggar kan användas för olika ändamål, som att stänga av framsidan eller en eller flera sidor av ett trädgårdshus med tak, eller förstärka en pergola för att göra den mer bekväm och användbar under en längre tid. Observera att skjutväggarna i glas alltid ska monteras på en grund. Vi rekommenderar att du använder ett fundamentrör av aluminium för att säkerställa en stabil och jämn montering av rälssystemets bottenskena. Om du väljer att installera glasskjutväggen själv, guidar vår installationsmanual dig genom processen, så att du snabbt kan njuta av dina nya glasskjutväggar till din veranda. Om du har några frågor om installationen kan du också gå till vår monteringssida, där du hittar användbara filmer och förklaringar. För information om priser på skjutbara glasväggar, besök vår informationssida.

Energieffektiva fördelar med skjutbara glasväggar

Att investera i en skjutbar glasvägg handlar inte bara om att förbättra ditt utomhusutrymme, utan också om att förbättra energieffektiviteten i ditt hem. En skjutvägg i glas med tak har isolerande egenskaper, eftersom den hjälper till att hålla kvar värmen inne i utrymmet under längre tid. Detta innebär att du behöver använda din hemuppvärmning mer sällan, vilket resulterar i potentiella kostnadsbesparingar på dina energiräkningar. Dessutom, eftersom rummet fungerar som ett övergångsutrymme från insidan till utsidan, släpps mindre värme ut från ditt hus, vilket gör det också miljövänligt. Detta är särskilt fördelaktigt för äldre hem som kan ha dålig isolering, eftersom en glidande glasvägg kan bidra till att minska värmeförlusten.
Kontakta oss
Vi letar alltid efter bra partners och kunder.

Vad erbjuder Asha Services

Hög kvalitet

Våra uterum är gjorda av högkvalitativa material för att vara både hållbara och starka.

Överkomlig prissättning

På Asha Services arbetar vi utan mellanhänder och kan därför erbjuda lägsta prisgaranti på våra altanskyddssatser.

Varför köpa ett uterum från Asha Services?

Hos oss får du ett uterum i glas som ger ditt hem en ny dimension med sitt genomgående glasparti.

Förbättra ditt hem och din trädgård med ett uterum i glas

Få en extra dimension till ditt hem med ett uterum i glas! Med Asha Services kan du skräddarsy ditt uterum efter dina behov.

Ditt uterum i aluminium

Skräddarsy ditt uterum efter din personliga smak med våra färdiga alternativ i olika storlekar.