Rring oss
+46 731 444 099
Kontakta oss

Ashaservices

Solceller är en förnybar energikälla som omvandlar solljus till elektricitet.

Välkommen till Ashaservices

305-540W

Starkare design för ökad tillförlitlighet

Vår passion för design och hållbarhet går hand i hand när vi väljer solpaneler att erbjuda till våra kunder. Vi tror att solenergi inte bara ska vara en praktisk och ekonomiskt fördelaktig lösning, utan också en visuell tillgång för din fastighet. Med våra solpaneler får du inte bara en hållbar energikälla, du får också en estetiskt tilltalande lösning som är i harmoni med din fastighets arkitektur och design. 

Våra solpaneler är utformade med tanke på detaljer och estetik. Vi har ett brett utbud av designalternativ att välja mellan, så att du kan hitta solpaneler som passar perfekt med ditt tak och din fastighets stil. Oavsett om du har ett klassiskt eller modernistiskt tak, kan vi erbjuda solpaneler som kompletterar och förhöjer utseendet på din fastighet. Upptäck den kraftfulla kombinationen av högpresterande solpaneler med en stark design hos oss.

Förstklassig service och support 

AshaServices är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster som garanterar en stark och pålitlig lösning för våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda enastående kvalitet och pålitlighet i allt vi gör.

När du väljer AshaServices kan du vara trygg i vetskapen om att vi erbjuder en garanti i 3 år på våra tjänster. Det betyder att du kan känna dig säker i att du får en lösning som är byggd för att hålla och som är täckt av vår garanti i hela tre år. Vi är engagerade i att erbjuda våra kunder en trygg upplevelse.

Du kan lita på att vi på AshaServices är här för att stödja dig under hela din resa, från första kontakt till långt efter att garantitiden har löpt ut. Vi värdesätter våra kunders förtroende och är engagerade i att erbjuda en högkvalitativ service som sträcker sig bortom garantitiden. Kontakta oss när som helst för att få stöd med dina behov.

Wattal
305-540

Garanti
3 års garanti

år

av erfarenhet

5

AshaServices
Företag & strategi i livet

Vi är övertygade om att varje kunds situation är unik. Vi tror att en personlig touch är avgörande för att skapa framgångsrika lösningar. Därför strävar vi alltid efter att förstå våra kunders individuella önskemål och behov, för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dem.

Med vårt erfarna team av specialister är vi här för att stödja dig genom hela processen, från start till slut. Oavsett om du är intresserad av att installera en solcellsanläggning eller bygga en altan, kan du lita på oss för att ge dig den kunskap och service du behöver för att fatta de bästa besluten för dig och ditt hem.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa lösningar som är anpassade efter dina behov. Vår expertis och erfarenhet gör att vi kan erbjuda professionell rådgivning och skapa skräddarsydda planer för att möta dina specifika mål. Oavsett om du är en privatperson eller ett företag, kan du lita på oss för att ge dig pålitliga och effektiva lösningar.
Ekologi produkter
Solenergi

Funderar du på att installera solceller hemma eller på ditt företag? Då är du inte ensam!

Allt fler inser fördelarna med att producera sin egen förnybara energi och samtidigt bidra till en hållbar framtid. Men hur går man egentligen tillväga för att komma igång med en solcellsinstallation? Här följer vår steg-för-steg-guide som hjälper dig att ta det första steget mot en grönare framtid.

1. Boka tid

För att boka en tid med oss på Asha Services, behöver du bara fylla i vårt enkla intresseformulär. Detta formulär ger oss en översikt över dina behov och kontaktuppgifter så att vi kan ta kontakt med dig och boka in ett personligt möte.

2. Träffa oss

Vi erbjuder gratis offertbesök. Under detta möte får du möjlighet att träffa våra experter och ställa alla de frågor du har om solceller och installation. Vi gör en noggrann bedömning av din fastighet för att ge dig en rättvis och realistisk offert . Vi ser också till att gå igenom alla möjliga finansieringsalternativ med dig, så att du kan välja det som passar dig bäst.

3. installation

Efter att du har godkänt offerten och valt de solceller som passar dina behov, är det dags att sätta igång med installationen. Våra erfarna tekniker säkerställer att allt utförs enligt de högsta säkerhetsstandarderna och att ditt system är klart att användas så snabbt som möjligt.

4.Support

Vi erbjuder våra kunder support under hela livslängden på deras solcellsanläggning. Detta innebär att vi alltid finns tillgängliga om du behöver hjälp eller har frågor om din anläggning. Du kan alltid kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp.

Vad folk säger
om Ashaservices

Installationen av solpaneler på taket är en process som innefattar flera steg för att säkerställa en korrekt och säker installation. Först och främst genomförs en inspektion och planering av taket för att bedöma dess lämplighet för solpanelinstallation. Detta inkluderar att bedöma takets lutning, riktning, skuggning och strukturella förutsättningar för att säkerställa optimal placering av solpanelerna.

Efter inspektionen och planeringen förbereds nödvändigt material och utrustning, inklusive solpaneler, fästelement, kablar och omvandlare. Ett monteringssystem, såsom ramverk eller konsoler, installeras sedan på taket för att fästa solpanelerna på plats. Detta görs med noggrannhet och säkerhet för att säkerställa att solpanelerna är ordentligt monterade och stabiliserade.

Nästa steg är att montera solpanelerna på det förberedda monteringssystemet med hjälp av fästelement. Detta görs med noggrannhet för att säkerställa att solpanelerna är ordentligt fastsatta och på rätt plats för att maximera solenergiinsamlingen.

Efter att solpanelerna är monterade utförs elektrisk anslutning. Det innebär att elektriska kablar dras från solpanelerna till en omvandlare, som omvandlar den insamlade solenergin från likström till växelström för användning i hushållet eller för att matas tillbaka till elnätet. Det är viktigt att följa säkerhetsföreskrifter och använda rätt typ av kablar och omvandlare för att säkerställa en säker och effektiv anslutning.

Slutligen genomförs säkerhets- och tillståndskontroller för att säkerställa att installationen uppfyller alla lokala byggnads- och elsäkerhetsföreskrifter. Detta inkluderar att kontrollera att installationen är säker, korrekt jordad och följer alla nödvändiga tillstånd och tillståndsgivningskrav.

Förnybar energi är energi som produceras av naturliga källor som är oändliga eller som kan återskapas på en snabbare takt än de förbrukas. Det inkluderar energikällor som solenergi, vindenergi.

Förnybar energi är viktig av flera skäl:

Minskad klimatpåverkan: Förnybar energi är i stort sett fri från utsläpp av växthusgaser och bidrar därför till att minska klimatpåverkan jämfört med fossila bränslen som kol, olja och gas. Det är en viktig lösning för att bekämpa klimatförändringar och minska vår globala uppvärmning.

Minskat beroende av fossila bränslen: Förnybar energi minskar vårt beroende av fossila bränslen, vilket är en ändlig resurs och ofta förenat med miljömässiga, ekonomiska och politiska risker. Genom att diversifiera våra energikällor med förnybar energi kan vi minska vårt beroende av fossila bränslen och öka vår energisäkerhet.

Hälsofördelar: Minskad användning av fossila bränslen och övergång till förnybar energi kan också förbättra människors hälsa genom att minska luftföroreningar och utsläpp av skadliga kemikalier och partiklar. Det kan ha en positiv effekt på luftkvaliteten och minska riskerna för luftburna sjukdomar och hälsoförluster.

Lägre energikostnader: Många former av förnybar energi, som solenergi och vindenergi, har låga eller inga bränslekostnader efter att infrastrukturen är installerad. Solpaneler och vindkraftverk kan generera el utan att vara beroende av fossila bränslen och de är ofta självförsörjande när det gäller energiproduktion. Det kan bidra till att minska elkostnaderna på lång sikt och spara pengar på energiräkningarna.

Långsiktiga besparingar: Även om installationen av förnybar energiinfrastruktur kan ha en initial kostnad, kan det generera långsiktiga besparingar. Solpaneler och vindkraftverk har lång livslängd och kan producera energi under flera decennier med minimala underhållskostnader. Det kan leda till betydande besparingar över tid och bidra till att förbättra den ekonomiska hållbarheten.

Har du frågor?

Tveka inte att ringa oss

Ring oss varje dag

+46 731 444 099